Gå till innehåll

Kurser

Målarkurs VedicArt 25/2 2024

Vedic Art är en målarmetod som kravlöst stödjer dig att hitta ditt unika uttryck. Nyfiket och lekfullt har du möjlighet att utforska dig själv och konsten. Metoden bygger på 17 principer om konsten och livet och utvecklades av konstnären Curt Källman. Kursen hålls av Eva Fredman.
Kursen vänder sig till dig som känner dig osäker och inte tidigare målat, såväl som till dig med mer erfarenhet. Kursen har ett individuellt upplägg där du tar principerna i din egen takt.
De 17 principerna tas i detta upplägg på 6 målardagar. Du deltar vid de tillfällen du kan och fortsätter där du senast slutade.
Kurskostnad per tillfälle är 650:-
Du som redan gått grundkursen för mig är välkommen i mån av plats och betalar då 250:-
Fika ingår i priset. Kursen hålls i festlokalen på Morkullan i Västerås.
Varmt välkommen med anmälan och frågor. Skicka ett meddelande i kontaktformuläret.

Välkommen!

Konstkurser våren och sommaren 2019 (uppdatering pågår)

19 jan Fördjupningskurs Vedic Art. Tema: Konst som meditation. Kursavgift 550:- Läs mer

20 jan Grund- och fortsättningskurs Vedic Art, Västerås. Kursavgift 550:- Läs mer

16 feb Självmedkänsla och måleri. Kursavgift 550:-.

17 feb Grund- och fortsättningskurs Vedic Art. Kursavgift 550:- Läs mer

9 mars Fördjupningskurs Vedic Art. Tema: Collage och position i livet. Kursavgift 550:-. Förkunskaper Vedic Art grundkurs. Utifrån princip 6 arbetar vi med collage och skapar ett självporträtt. Tag med eget material. Kontakta mig för materiallista. Kursen hålls i festlokalen på Morkullegatan 14 i Västerås. Kurstid 10-16. Kurslärare Eva Fredman. I kursavgiften ingår fika. Det finns kök i lokalen för att kunna värma mat. För frågor och anmälan kan du kontakta mig på art@evafredman.se eller via kontaktformuläret på hemsidan.

10 mars Grund- och fortsättningskurs Vedic Art. Kursavgift 550:- Läs mer

13 april Fördjupningskurs Vedic Art. Tema: Förundran. Kursavgift 550:-. Förkunskaper Vedic Art grundkurs och gärna fortsättningskurs. Dagen börjar med ett samtal utifrån temat förundran. Sedan går vi in i måleriet. Tag med eget material. Vi sitter vid bord och målar. Kursen hålls i festlokalen på Morkullegatan 14 i Västerås. Kurstid 10-16. Kurslärare Eva Fredman. I kursavgiften ingår fika. Kök finns i anslutning till lokalen. För frågor och anmälan kan du kontakta mig på art@evafredman.se eller via kontaktformuläret på hemsidan.

14 april Grund- och fortsättningskurs Vedic Art. Kursavgift 550:- Läs mer

6 juni-5 juli Grund- och fortsättningskurs Vedic Art på Medevi Brunn. Kursavgift 2000:-.  Läs mer

7 juli-12 juli Fördjupningskurs Vedic Art på Medevi Brunn. Tema: Konsten och livet. Kursavgift 2000:-. (kursavgift för båda veckorna 3000:-. Läs mer